Πρότυπη Χοιροτροφική Μονάδα Καλπακίδη: Το Ελληνικό χοιρινό κρέας της Ροδόπης

Η χοιροτροφική μονάδα του Κύριλλου Καλπακίδη, ιδρύθηκε το 1989 στην Κομοτηνή και έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε πρωτοπόρο Χοιροτροφική μονάδα με σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης!

Κύριλλος Καλπακίδης

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της μονάδας κ. Κύριλλος Καλπακίδης στο RP:

  • Ειδικευόμαστε στην αναπαραγωγή και πάχυνση χοίρων, με στόχο την παροχή ποιοτικού κρέατος σε εμπόρους και επιλεγμένα κρεοπωλεία.
  • Η σύγχρονη μονάδα μας βρίσκεται στις Υφαντές Κομοτηνής, με ιδιόκτητες και πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις.
  • Αποτελεί μία από τις πιο νεόδμητες αναπαραγωγικές μονάδες της Ευρώπης και η πιο σύγχρονη στα Βαλκάνια, σχεδιασμένη για να καλύπτει τις πιο αυστηρές απαιτήσεις της αναπαραγωγικής διαδικασίας.
  • Οι διαδικασίες μας τηρούν αυστηρές υγειονομικές προδιαγραφές, συμμορφούμενες με την εθνική και κοινοτική νομοθεσία, προσφέροντας κρέας υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.
  • Τα αγνά και φρέσκα Χοιρινά Καλπακίδης διατίθενται σε επιλεγμένα Κρεοπωλεία της περιοχής μας, για να καλύψουν τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας και του καταναλωτή!
  • Η οικογένεια Καλπακίδη, γνωστή για την κορυφαία ποιότητα χοιρινού κρέατος, επεκτείνει τη συνεργασία της και με τα καλύτερα ψητοπωλεία της περιοχής, – πάντα μέσα από το δίκτυο των συνεργαζόμενων κρεοπωλείων και εμπόρων
  • Βρείτε τα Χοιρινά Καλπακίδης στα συνεργαζόμενα Κρεοπωλεία της Κομοτηνής για να το απολαύσετε στο σπίτι, ή επισκεφτείτε τα επιλεγμένα Ψητοπωλεία για την έξοδό σας.
  • Η προσωπική φροντίδα, η 24ωρη παρακολούθηση της υγείας των ζώων, η υψηλή ποιότητα ζωοτροφών και οι άριστες συνθήκες διαβίωσης είναι οι αρχές της χοιροτροφικής μονάδα μας για να επιτύχουμε τον σκοπό μας.
  • Η χοιροτροφική μονάδα μας δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται και να αναβαθμίζεται με την βοήθεια πάντα ειδικών επιστημόνων και με στόχο την παροχή όλο και καλύτερης ποιότητας προϊόντων.

Facebook
Twitter
Email